Dag van de zorg 2020
3 minuten

Dag van de zorg 2020: ideeën om jouw medewerkers in het zonnetje te zetten

Jaarlijks vieren we op 12 mei de Dag van de Zorg. En dit jaar in het bijzonder. Zorgprofessionals leveren momenteel een cruciale bijdrage aan het bestrijden van het Coronavirus. Daar is uiteraard volop waardering voor. Het tonen van deze waardering mag natuurlijk elke dag, maar tijdens de Dag van de Zorg is het leuk om jouw medewerkers nog eens extra in het zonnetje te zetten. Hiervoor geven we je in deze blog een aantal leuke ideeën!

Ideeën voor Dag van de Zorg

Van zichzelf zijn zorgmedewerkers vaak redelijk nuchter over hun werk. De dingen die ze doen, die doen ze gewoon - en vinden ze vaak zelfs vanzelfsprekend. Toch is hun werk voor veel mensen voor onschatbare waarde. Het mag dus best eens gezegd worden dat het bijzonder is wat ze doen. Die blijk van waardering doet een persoon goed. Wil jij jouw medewerkers extra waardering geven tijdens de Dag van de Zorg, dan is het waardevol als je dit op een oprechte en persoonlijke manier doet. Een oprecht compliment geven is een hele mooie manier, maar een kaart met een persoonlijke boodschap is misschien wel net zo leuk!

Een leuke attentie voor de Dag van de Zorg

pineut likeur pakket

Naast een persoonlijke boodschap is het leuk om je medewerkers tijdens de Dag van de Zorg te verrassen met een toepasselijke attentie. Het mooiste is als dit geschenk goed bij de persoon en bij de situatie past. Houden jouw medewerkers bijvoorbeeld wel van een borrel op z’n tijd en wil je hen een origineel geschenk geven? Dan is een do-it-yourself likeur pakket van Pineut een goede optie.

Een ander leuk idee is om je medewerkers te verrassen met een goedgevulde fruitbox. Deze boxen zijn gevuld met vers fruit en uit te breiden met andere (gezonde) lekkernijen. We verstuurden ze onlangs naar alle vestigingen van een landelijke apotheek, om hun medewerkers op een gezonde wijze een hart onder de riem te steken. De boxen werden met enthousiasme ontvangen!

Attentie met persoonlijke boodschap

Naast de bovenstaande voorbeelden, vind je op Kadoos.nl nog diverse andere attenties die je volledig kunt personaliseren in de huisstijl van je organisatie. Je voegt eenvoudig een kaart met een persoonlijke boodschap aan je bestelling toe. Jij geeft aan wat je graag wilt geven en met welke boodschap, vervolgens bezorgen wij jouw geschenk binnen 24 uur op een adres naar keuze. Wil je graag een groot aantal attenties versturen? Vraag dan even een offerte aan door te mailen naar [email protected]. Wij helpen je verder!

Bekijk meer
Hulp nodig?
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »