Werkjubileum: hoe kies je als werkgever een passend geschenk?


Vroeger werkten we jarenlang bij dezelfde werkgever.  Maar tegenwoordig gebeurt dat niet meer zoveel. Toch zijn er nog steeds organisaties met medewerkers die er al flink wat jaren werken. Soms 10 jaar, soms zelfs 25 of 40. Hoe kies je als werkgever dan een passend jubileumgeschenk, dat past bij deze tijd?

Het jubileum is op z’n retour…

Het krijgen van een gouden horloge, een extra maandsalaris of een vulpen met inscriptie: vroeger was het de normaalste zaak van de wereld. Toch verdwijnen deze geschenken langzaam maar zeker uit de CAO’s. En als je het ons vraagt, zijn de bovengenoemde geschenken ook niet meer zo van deze tijd. Maar wat dan wel?

Wat is passend bij een jubileum?

Om voor jouw organisatie te bepalen wat passend is, raden we je aan om eerst te checken wat hierover in de CAO staat. Voor veel organisaties zijn er namelijk standaarden voor een 10-, 12,5-, 25- en 40-jarig jubileum. Op basis hiervan zie je precies in de CAO waar een medewerker recht op heeft. Heeft jouw organisatie geen standaarden voor jubileumgeschenken? Dan kun je een stuk creatiever zijn! 

Inspiratie voor jubileumgeschenken

Vind je het lastig om een geschikt jubileumgeschenk uit te zoeken? Bedenk eens wat jullie organisatie kenmerkt en wat voor geschenk daarbij past. Werkt jullie organisatie in de sportbranche, dan is een sportief jubileumgeschenk natuurlijk leuk. Maar kijk er vooral ook naar wat bij de jubilaris past. Door het geschenk aan te passen op zijn of haar interesses maak je het direct een stuk persoonlijker.

Met een jubileum hoef je echter niet altijd groots uit te pakken. Ook een klein geschenk kan heel leuk zijn. Wil je jouw medewerker verrassen, maar wil je het bescheiden houden? Neem dan eens een kijkje tussen onze selectie jubileumgeschenken.

Geen tijd, zin of inspiratie?

Heb je geen tijd, zin of inspiratie om jubileumcadeaus te regelen? Kadoos is graag jouw partner voor al je zakelijke geschenken. We bieden je alle handvatten om de relatie met jouw (potentiële) medewerkers en klanten te versterken. We verrassen jouw relaties op een persoonlijke manier met unieke gepersonaliseerde geschenken. Volledig voor jou gefaciliteerd, zonder moeite.  

Benieuwd hoe het werkt? Op onze zakelijke infopagina vind je alle voordelen en verschillende opties op een rij.

 

Bekijk meer
Hulp nodig?
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »