Weer thuiswerken: met deze attenties steek je je medewerkers een hart onder de riem

Langzaamaan gingen we weer naar kantoor. Maar met de komst van de tweede coronagolf is thuiswerken weer de norm. De één vindt het prima, dan ander vindt het verschrikkelijk. Hoe dan ook, als werkgever wil je het thuiswerken tijdens de tweede coronagolf zo aangenaam mogelijk maken voor jouw medewerkers. Daarom in deze blog een aantal attentietips om jouw medewerkers mee te verrassen! 

Thuiswerken tijdens de tweede coronagolf

Hoe houden we de moed erin? Die vraag speelt bij veel mensen. De eerste periode dat we vanuit huis werkten was in het voorjaar. Dat gaf ons ruimte om te genieten van het lekkere weer en meer tijd met onze partner of gezin door te brengen. Een wandeling na werktijd (want: geen reistijd!) en ’s avonds uitgebreid barbecueën: het kon. We hadden er tijd voor en het weer was perfect.

Nu is dat een ander verhaal. Het regent veel, het wordt kouder en we gaan de herfst in. Thuiswerken tijdens de tweede coronagolf gaat er dus net even anders uitzien. Wil jij jouw medewerkers tijdens deze periode een hart onder de riem steken? Verblijd ze met een gepersonaliseerde attentie van Kadoos.nl, inclusief persoonlijke kaart. Om het je makkelijk te maken hebben we een aantal cadeau-ideeën op een rij gezet die perfect zijn voor een knusse herfstavond. Zo kunnen je collega’s ’s avonds lekker ontspannen, en ’s ochtends weer met frisse moed aan het werk.

Een reep Tony’s op de deurmat

Hoe leuk is het als je na een dagje thuiswerken een reep Tony Chocolonely op de deurmat vindt? Via Kadoos regel je dit eenvoudig voor al jouw medewerkers. We voegen er een kaartje bij met een persoonlijke boodschap, en versturen de repen naar alle thuisadressen. Indien gewenst personaliseren we de verpakking in de huisstijl van jouw organisatie. Een leuk gebaar, dat een avondje thuisblijven opeens een stuk aantrekkelijker maakt.


Creatief aan de slag met de DIY-pakketten van Pineut

Een ander leuk idee: geef je collega’s iets leuks om thuis te doen. De herfst is immers het perfecte moment voor een doe-het-zelf project. Verras je team bijvoorbeeld met een doe-het-zelf geschenk van Pineut. Hiermee maak je in een handomdraai je eigen likeur, tafelwater, cake of cocktail (met of zonder alcohol). Zo is de Pineut Winterblos met kaneel en mandarijn een heerlijke versnapering tijdens de donkere dagen!

thuiswerken tweede coronagolf

Bezorg je medewerkers een goedgevulde fruitbox

Goed voor jezelf zorgen is nu extra belangrijk. Wil je jouw medewerkers daar een handje bij helpen? Laat een goedgevulde fruitbox bij jouw collega’s thuisbezorgen! De fruitboxen van Kadoos zijn er in diverse varianten en tot de rand gevuld met verschillende soorten vers fruit. Biologisch sapje erbij? Lekker!  

De relatie met je medewerkers versterken

Vind jij het lastig om te bedenken wat je moet doen om jouw medewerkers een hart onder de riem te steken? Kadoos biedt je alle handvaten om de relatie met jouw medewerkers te versterken. Op onze zakelijke infopagina lees je hoe we dat doen en wat er allemaal mogelijk is. Wil je graag advies? Mail of bel ons, of stuur ons een chat via de site. We helpen je graag verder!

Bekijk meer
Hulp nodig?
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »