Zo toon je waardering met een gepersonaliseerd kerstpakket


Bedrijven kiezen er dit jaar massaal voor om hun kerstpakket persoonlijker te maken. Dat schrijft NU.nl in
dit artikel. Dit jaar is er geen kerstborrel op kantoor om samen te proosten, maar sluiten we het jaar thuis af. Als werkgever wil je toch je waardering aan je medewerkers tonen voor het afgelopen jaar. Een gepersonaliseerd kerstpakket is daarvoor een mooie manier. Maar hoe zorg je ervoor dat je kerstpakket ook écht persoonlijk is?

Een gepersonaliseerd kerstpakket

Om te beginnen: wat is een gepersonaliseerd kerstpakket nu eigenlijk precies? In principe zegt de naam het eigenlijk al: je past het kerstpakket aan op de persoon. De manier waarop je dit doet kan verschillen. Het kan ‘m zitten in de aankleding, maar ook in de samenstelling van de box of de boodschap die je erbij doet. Geen inspiratie? Hieronder lees je hoe wij dit aanpakken:

Een geschenk op maat

Bestaat jouw organisatie uit verschillende afdelingen? Dan is de kans groot dat de hobby’s en vrijetijdsbestedingen van jouw medewerkers héél verschillend zijn. Van die ene collega van sales weet je dat ze dol is op tapas, en van je controller weet je dat hij dol is op een goed glas wijn en een spannend boek. Hoe leuk is het dan om het kerstpakket dat zij krijgen hierop aan te passen? Misschien vind je het veel gedoe,  maar daar is Kadoos voor! We helpen je met het samenstellen en personaliseren van je geschenken. Hier lees je hoe.

Persoonlijke boodschap

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je elke medewerker hetzelfde kerstpakket wilt geven, maar er toch voor iedereen een persoonlijk tintje aan wilt geven. Je wilt bijvoorbeeld je waardering voor het afgelopen jaar uitspreken of je medewerkers een persoonlijke compliment geven over een project. Een handgeschreven kaart is natuurlijk éxtra persoonlijk. Maar om nu al die kaartjes met de hand te schrijven, daar heb je geen tijd voor. Snappen we. Daarom regelt Kadoos dit ook voor jou. Jij geeft de boodschap aan ons door, vervolgens zetten wij die op een mooie handgeschreven kaart en voegen deze bij het kerstpakket. Eenvoudig geregeld. En zeker weten dat jouw medewerkers dit gebaar enorm waarderen! 

Gepersonaliseerde verpakking

Laten we eerlijk zijn: de meeste kerstpakketten zien er ongeveer hetzelfde uit. Een grote rode doos met een flinke strik eromheen. Niet echt persoonlijk. Leuker is om ook de verpakking van het kerstpakket te personaliseren. Bijvoorbeeld in de huisstijl van je organisatie. Een stuk leuker dan die standaard rode doos, toch?

De collega’s van Kadoos.nl helpen je graag met het ontwerpen van een gepersonaliseerde verpakking voor je kerstpakket. Weet je nog niet precies hoe je jouw kerstpakket wilt personaliseren en wil je ons advies? Stuur ons een chat via de website, bel of mail ons. We helpen je graag verder! 

Bekijk meer
Hulp nodig?
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »