Kobus van Oorschot: ''Stage bij Kadoos zou ik zonder twijfel opnieuw doen''
Kobus liep 6 maanden stage bij Kadoos.nl vanuit zijn opleiding Commerciële Economie op de Fontys Hogeschool in Tilburg. In deze blog vertelt hij over zijn ervaringen.

Afgelopen februari is mijn avontuur bij Kadoos begonnen. Via LinkedIn ben ik opzoek gegaan naar een leuke stageplek en nog geen dag later werd er al contact met mij opgenomen. Wij hebben elkaar diezelfde week nog ontmoet en wij zijn tot een overeenkomst gekomen.

Het afgelopen jaar heb ik mij vooral beziggehouden met de sales en accountmanagement van Kadoos. De stage is mij zeer goed bevallen en dat heeft een aantal redenen. Ik heb mij vanaf dag 1 welkom gevoeld en ik heb mij beziggehouden met leuke en leerzame activiteiten. Ik heb veel vrijheid gekregen en elke week voelde de stage als een positieve uitdaging.

Wat betreft coaching en begeleiding ben ik zeer tevreden en ik heb dit stage bedrijf hierin ook als uniek ervaren. Mijn stagebegeleider maakt veel tijd vrij en als het nodig is plant hij elke dag een korte kick-off in om je op weg te helpen. Vanaf moment 1 heb ik ook het gevoel gehad dat ik op elk moment van de dag even een appje kon sturen of even kon bellen. Kadoos is een fris en jong bedrijf en er wordt elke dag met veel positieve energie gewerkt. Dit voel je terug in de begeleiding en dit heb ik nog nooit op deze manier mee gemaakt bij een stage-bedrijf.

Ik heb het afgelopen half jaar veel geleerd op het gebied van ondernemen, sales en accountmanagement. Daarnaast heb ik ook vooral geleerd dat veel dingen gewoon een kwestie zijn van doen en wanneer je ergens met een open en actieve houding instaat je geen uitdaging meer uit de weg wilt gaan, of zoals er vaak tegen mij is gezegd: ‘vaak ben je te bang!’.

De stage dagen zien er divers uit, hierbij kun je denken aan het opbellen van potentiële klanten, het optimaliseren van de propositie, brainstormen over hoe er nog meer klantwaarde toegevoegd kan worden, het uitbesteden van activiteiten etc.

Ik kijk met veel plezier terug op mijn stage bij Kadoos en ik zou het zonder twijfel opnieuw doen.

Bekijk meer
Hulp nodig?
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »