Owen Vrinds: ''Als stagiaire bij Kadoos.nl wordt je 100% uitgedaagd om nieuwe dingen te leren''
Owen liep 6 maanden stage bij Kadoos.nl vanuit zijn opleiding Commerciële Economie op de Fontys Hogeschool in Tilburg. In deze blog vertelt hij over zijn ervaringen.

Hoe ben je bij Kadoos terechtgekomen? 

Ik ben via LinkedIn enthousiast gemaakt voor een stage bij Kadoos.nl door een connectie van een bekende van mij.  

Kun je een korte omschrijving geven van de stage? 

Ik kan een stage bij Kadoos.nl omschrijven als een leerzame plek waar je nuttige kennis en vaardigheden leert uit het werkveld. Binnen het team hangt een erg gezellige en informele sfeer waarbij iedereen met elkaar meedenkt als dat nodig is. Daarnaast vind ik de flexibiliteit die deze stage mij biedt ook erg fijn, ze denken graag in oplossingen als er iets even anders loopt dan gepland.  

Wordt je uitgedaagd? 

Als stagiaire bij Kadoos.nl wordt je 100% uitgedaagd om nieuwe dingen te leren.  

Wat vind je van de coaching/begeleiding? 

Ik werd gedurende mijn stageperiode goed begeleid door verschillende teamleden vanuit Kadoos. Met hun ruime ervaringen en theorie uit het werkveld werd ik dagelijks aan het denken gezet om zo nieuwe inzichten te ontdekken. Voor de begeleiding wordt ook veel tijd vrijgemaakt, een voorbeeld hiervan is is de dagelijkse kickoff. Hierin kun je aangeven waar je hulp bij nodig hebt gedurende dag. 

Wat heb je geleerd bij Kadoos? 

Ik heb geleerd hoe je een salesfunnel op zet en hoe je suspects omtovert in klanten. Ik heb hierbij ook gebruik gemaakt van CRM-software zoals HubSpot. Daarnaast heb ik ook geleerd hoe je onderzoek doet op basis van “design thinking”, dit is een onderzoeksmethode op basis van “test and learn”.  

Kun je voorbeelden geven van wat je in een stagedag doet? 

Ik heb tijdens mij stage verschillende activiteiten mogen uitvoeren. Dit was erg gevarieerd. De ene dag was ik bijvoorbeeld bezig met deskresearch waarbij ik op zoek ging naar nieuwe leads. Op andere dagen was ik bezig met activiteiten zoals: klanten mailen, field research (diepte-interviews), een whitepaper schrijven etc. 

Bekijk meer
Hulp nodig?
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »