Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Het was 1725 toen de Ier Thomas Barton zich vestigde in de Bordeaux om zijn bedrijf te starten, dat vandaag de dag het oudste nog active wijnhuis in de stad is.. Zijn kleinzoon Hugh bundelde zijn krachten met Fransman Daniel Guestier en in 1802 werd hun partnerschap officiëel. Van het Chartrons gebied in het centrum van de Bordeaux werden vatten en flessen op schepen geladen om via de Garonne rivier naar talloze landen verscheept te worden, in het begin Ierland, Engeland, Nederland en de Verenigde Staten en heden meer dan 130 landen.

It was in 1725 that Irishman Thomas Barton settled in Bordeaux to start his company, which is today the city’s oldest winehouse still in activity… His grandson Hugh teamed up with Frenchman Daniel Guestier and in 1802 their partnership became official. From the Chartrons area in the center of Bordeaux, barrels and bottles were loaded on board of ships that sailed via the Garonne river to numerous countries, starting with Ireland, England, Holland and the USA to reach over 130 countries at present.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »