Sorteren op:

Frank about tea


Frank about tea, ontstaan uit een passie voor thee? Valerie en David noemen het eerder passie voor verandering. Samen vonden zij dat het tijd was om de huidige thee-industrie te veranderen. Ze ontwikkelden thee in onverwachtse smakencombinaties, rechtstreeks van de theeproducent. Geen water met een smaakje, maar thee zoals deze écht bedoeld is. De beste kwaliteit thee-blends, die je niet snel in het supermarktschap vindt.

Van de plantage in jouw brievenbus
Gewapend met een motorfiets besloten Valerie en David de theesector in Oost-Afrika te onderzoeken. Ze ontdekten dat de handelsketen van het theeblaadje naar jouw kop veel te lang is. Ze kwamen rechtstreeks in contact met de theeproducenten in Oost-Afrika (en later ook in Sri Lanka) en creëerden een directe verbinding tussen de theeproduct en jouw kopje thee in Nederland. Een stuk verser en eerlijker dus!

Thee blends van Frank about tea
In de webshop van Kadoos vind je verschillende thee blends van Frank about tea. Start je dag bijvoorbeeld met de Earl Grey blend ‘Focus’, een klassieke Earl Grey met een twist van natuurlijke bergamot. Of ga voor één van de cafeïnevrije varianten voor in de avond, zoals Rooibos Cinnamon ‘Go easy’. Verse thee, rechtstreeks van de theeplantage in jouw brievenbus. 

“Wij zijn blij dat we dit samen met Kadoos kunnen realiseren” vertelt Valerie. “Onze samenwerking gaat verder dan het verkopen van producten: het gaat om het creëren van duurzame opties binnen de cadeaumarkt en het creëren van een ultieme klantervaring. We zijn er trots op om dit samen met Kadoos te doen!”

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »