Producten van Pineut bij Kadoos.nl

Pineut

Pineut

Proeven, ruiken en proberen: dat is waar het avontuur van Pineut oorspronkelijk begon. Femke en Marlies begonnen ooit op zolder met het maken van hun eigen likeuren. Door te experimenteren met verse smaken, kruiden en specerijen ontwikkelden zij een compleet assortiment DIY-drankjes in de meest verrassende smakencombinaties.

Pineut’s creatieve smakencombinaties

Vandaag de dag proeven ze er nog steeds op los en werken ze continu aan de nieuwste combinaties en de lekkerste doe-het-zelf producten. Likeuren met verse en eerlijke ingrediënten, zoals Pineut de Wilde Dame met wilde aardbeien. En de klassieker voor bij de koffie: Pineut Sterk Bakkie. Naast de likeuren vind je in het assortiment van Pineut ook DIY-pakketten om zelf sangria, fruitig tafelwater of (non alcohol) cocktails te maken. Of maak je eigen soep, gembier, bonbons of verjaardagscake!

Maak het lekker zelf

Mensen inspireren om dingen lekker zelf te maken, dat is waar het bij Pineut allemaal om draait. “Maar daarnaast willen we met Pineut ook graag het verschil maken.” vertelt Marlies. “Zo kiezen we bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren en werken we in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Daarnaast hopen we met onze doe-het-zelf producten de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren en je te inspireren tot meer lekkers zelf te maken.”

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »