Geschenk Dag van de Arbeid

Dag van de Arbeid

https://cdn.webshopapp.com/shops/259310/files/365646431/kadoos-categorieen-banner-dag-van-de-arbeid-cadeau.jpg

Geschenk Dag van de Arbeid

Op 1 Mei vieren we jaarlijks de Dag van de Arbeid. Deze feestdag is ontstaan met de invoering van de achturige werkdag een paar eeuwen geleden. Tegenwoordig zijn we in Nederland lang niet allemaal vrij op de Dag van de Arbeid, maar is het vooral een gelegenheid waarbij medewerkers extra bedankt worden voor hun inzet op de werkvloer. Veel werkgevers gaan voor de Dag van de Arbeid dan ook op zoek naar leuke geschenken voor hun personeel om zo hun waardering te uiten! Misschien weet je nog niet helemaal wat voor een cadeau je je personeel wilt geven als geschenk Dag van de Arbeid. Daarom helpen wij je wat inspiratie op te doen voor een mooi geschenk voor je medewerkers met de Dag van de Arbeid!

Ideeën voor geschenken Dag van de Arbeid

Heb je al een idee waar jij jouw personeel blij wilt maken met de Dag van de Arbeid dit jaar? We hebben een ruime selectie aan prachtige cadeaupakketten, zoals bijvoorbeeld lekkere fairtrade koffie van Moyee Coffee of Simon Levelt, fairtrade thee van Frank About Tea of een smaakvol wijnpakket van Neleman. Werken je medewerkers tegenwoordig veel thuis? Help ze eenvoudig al hun apparatuur op te laden met bijvoorbeeld de Brievenbusbox Recharge. Ongeacht of de Dag van de Arbeid in jouw organisatie een vrije dag is, is een moment van ontspanning altijd welkom. Verras je personeel daarom met een mooi geschenk voor de Dag van de Arbeid zoals heerlijk ruikende shampoos, zeepjes en conditioners van Happy Soaps of Treatments om helemaal tot rust te komen.

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast geschenken voor je personeel met Dag van de Arbeid, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Kadoos.nl is dé plek voor de mooiste geschenken met de Dag van de Arbeid!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »