Geschenk verhuizing medewerker

Geschenk verhuizing medewerker

https://cdn.webshopapp.com/shops/259310/files/373460289/geschenk-verhuizing-medewerker-collega-kadoos.jpg

Geschenk verhuizing medewerker

Gaat je collega verhuizen? Feliciteer ze met hun nieuwe woning en help ze zich direct thuis te voelen in hun nieuwe huis met een leuk cadeautje voor de verhuizing. Een nieuw huis moet misschien nog opgeknapt of ingericht worden, hoe dan ook komt er altijd een hoop bij kijken. Juist omdat een verhuizing zo’n drukke, soms stressvolle gebeurtenis is, is dit hét moment om een goede indruk te maken met een leuk cadeautje voor de verhuizing van je werknemer. Wie weet mag je nu ook langskomen als de verhuizing en het klussen achter de rug is! Neem je dan ook weer een cadeautje mee voor de housewarming? Zo voelt jouw collega zich enorm geliefd!

Ideeën geschenk verhuizing werknemer

Al een leuk idee voor cadeaus voor de verhuizing van je collega? Wij hebben een ruime selecte luxe cadeaus om je werknemer te feliciteren met zijn of haar nieuwe woning. Altijd leuk om te laten merken dat je aan ze denkt! Weet je nog niet helemaal zeker wat je zou willen geven als cadeautje voor het nieuwe huis? Gelukkig zijn wij er om jou te helpen met wat inspiratie voor de mooiste geschenken voor de verhuizing van je medewerker. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke DIY pakketten van Pineut om de eerste paar avondmaaltijden in het nieuwe huis echt speciaal te maken? Of een lekkere wijnbox om de verhuizing te vieren met een borrel? Maak er wat moois van!

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast cadeaus voor de verhuizing van je medewerker, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Wees het zonnetje in het nieuwe huis van jouw medewerker met geweldige geschenken van Kadoos!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »