Geschenk jubileum

Geschenk jubileum

https://cdn.webshopapp.com/shops/259310/files/373460769/geschenk-jubileum-medewerker-bedrijf.jpg

Geschenk jubileum

Met een jubileum vieren we de indiensttreding van een medewerker bij een bedrijf of de oprichting van een bedrijf. Een bedrijfsjubileum wordt gebruikelijk om de 5 jaar gevierd. Met extra aandacht voor 25, 50, 75 en natuurlijk het 100 jarig bestaan van het bedrijf, vaak worden hier feesten bij gevierd voor al het personeel, zakenrelaties en krijgt het personeel ook een leuk cadeau voor het bedrijfsjubileum. We belonen jarenlange trouwe dienst van de werknemers ook met een mooi cadeau voor hun jubileum. De gebruikelijke jaartallen om hier aandacht aan te besteden zijn 5 jaar, 10 jaar, 12.5 jaar, 25 jaar en 40 jaar, daarna wordt er nog aandacht besteed wanneer de werknemer met pensioen gaat. Veel bedrijven willen het personeel op deze jubileumdata bedanken voor hun harde werk voor het bedrijf. Om de jubilaris extra in het zonnetje te zetten geven bedrijven een geschenk voor het jubileumvierende personeel.

Ideeën cadeau jubileum

Waarmee ga jij dit jubileum écht bijzonder maken? Een zeer populair cadeau voor een jubileum is een prachtige wijnbox met smaakvolle wijnen uit de beste wijnstreken van over heel de wereld. Ook erg geliefd als geschenk voor een jubileum is een luxe wellnesspakket, om heerlijk thuis te kunnen ontspannen en nog even na te genieten van het feestelijke moment. Een gezond én lekker geschenk voor een jubileum is ook altijd een goed idee, geef dan een van onze dagverse fruitboxen! Toch nog naar iets anders op zoek? Wij denken graag met je mee, vraag ons vooral naar meer suggesties voor de mooiste cadeaus voor jubilea in onze chat op Kadoos.nl!

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast de mooiste geschenken voor een jubileum, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Maak dit jubileum er een om nooit te vergeten met geweldige geschenken van Kadoos!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »