Even voorstellen:
ons kleurrijk team!

Met veel passie werken wij iedere dag samen aan Kadoos. Wij vinden het belangrijk dat cadeaus persoonlijk zijn, en worden er blij van als we een glimlach kunnen toveren op het gezicht van de ontvanger. Omdat we van een persoonlijke benadering houden, vinden we het vanzelfsprekend dat jij ook weet wie wíj zijn.  Heb je vragen, persoonlijke wensen of suggesties? Laat het één van ons weten!

Bas Vaanholt Co Founder

Binnen Kadoos focus ik me op hoe we het beste kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Ik zie het als een uitdaging om producten en oplossingen te leveren die onderscheidend zijn. Verkopen draait om luisteren en de behoefte van je klant achterhalen,en ik hoor dan ook graag wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem gerust contact met me op om samen de mogelijkheden te ontdekken. Ik denk graag met je mee!

Wytse Valkema Co Founder

Ook achter de schermen moet er van alles worden geregeld bij Kadoos om ervoor te zorgen dat bedrijfsprocessen van a tot z goed verlopen. Ik ben degene die alles uiteindelijk samenbrengt tot één geheel, zodat we onze klanten het allerbeste kunnen bieden. Loop je onverhoopt toch ergens tegenaan, of heb je suggesties? Hiervoor sta ik altijd open, dus stuur me een berichtje!

Wij willen het zo gemakkelijk mogelijk maken om te betalen

Als consument kan je bij ons betalen met de onderstaande betaalmethoden. Bestel je zakelijk? Wij helpen je graag je administratie te minimaliseren. Met je zakelijke account bestel je de hele maand door en betaal je in één factuur achteraf. Deze sturen we naar jou of gelijk door naar je financiële afdeling. Laat ons ook weten of we je kunnen helpen door de factuur te voorzien van een p.o. nummer. Wel zo makkelijk.

  • PayPal
  • Mastercard
  • Maestro
  • Bancontact
  • Bankoverschrijving
  • Afterpay

 

Afbeeldingsresultaat voor afterpay logo

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »