Even voorstellen:
ons kleurrijk team!

Met veel passie werken wij iedere dag samen aan Kadoos. Wij vinden het belangrijk dat cadeaus persoonlijk zijn, en worden er blij van als we een glimlach kunnen toveren op het gezicht van de ontvanger. Omdat we van een persoonlijke benadering houden, vinden we het vanzelfsprekend dat jij ook weet wie wíj zijn.  Heb je vragen, persoonlijke wensen of suggesties? Laat het één van ons weten!

Bas Vaanholt Co Founder

Binnen Kadoos focus ik me op hoe we het beste kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Ik zie het als een uitdaging om producten en oplossingen te leveren die onderscheidend zijn. Verkopen draait om luisteren en de behoefte van je klant achterhalen,en ik hoor dan ook graag wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem gerust contact met me op om samen de mogelijkheden te ontdekken. Ik denk graag met je mee!

Wytse Valkema Co Founder

Ook achter de schermen moet er van alles worden geregeld bij Kadoos om ervoor te zorgen dat bedrijfsprocessen van a tot z goed verlopen. Ik ben degene die alles uiteindelijk samenbrengt tot één geheel, zodat we onze klanten het allerbeste kunnen bieden. Loop je onverhoopt toch ergens tegenaan, of heb je suggesties? Hiervoor sta ik altijd open, dus stuur me een berichtje!

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Privacyverklaring

Je kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben om bijvoorbeeld met je te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven er naar je dat te allen tijden te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang tot het internet heeft. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons-)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kun je op ieder gewenst moment verzoeken jouw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Kadoos.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Kadoos.nl.

Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door Kadoos.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »