Even voorstellen:
ons kleurrijk team!

Met veel passie werken wij iedere dag samen aan Kadoos. Wij vinden het belangrijk dat cadeaus persoonlijk zijn, en worden er blij van als we een glimlach kunnen toveren op het gezicht van de ontvanger. Omdat we van een persoonlijke benadering houden, vinden we het vanzelfsprekend dat jij ook weet wie wíj zijn.  Heb je vragen, persoonlijke wensen of suggesties? Laat het één van ons weten!

Bas Vaanholt Co Founder

Binnen Kadoos focus ik me op hoe we het beste kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Ik zie het als een uitdaging om producten en oplossingen te leveren die onderscheidend zijn. Verkopen draait om luisteren en de behoefte van je klant achterhalen,en ik hoor dan ook graag wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem gerust contact met me op om samen de mogelijkheden te ontdekken. Ik denk graag met je mee!

Wytse Valkema Co Founder

Ook achter de schermen moet er van alles worden geregeld bij Kadoos om ervoor te zorgen dat bedrijfsprocessen van a tot z goed verlopen. Ik ben degene die alles uiteindelijk samenbrengt tot één geheel, zodat we onze klanten het allerbeste kunnen bieden. Loop je onverhoopt toch ergens tegenaan, of heb je suggesties? Hiervoor sta ik altijd open, dus stuur me een berichtje!

Kadoos.nl is hét geschenkenplatform van Nederland. We bieden gepersonaliseerde attenties voor ieder moment, thema of doelgroep. We maken gebruik van een gestandaardiseerde verpakking die je zelf kunt selecteren, gecombineerd met een variërende inhoud. Hierdoor maken we het geven van attenties betaalbaar, gemakkelijk, flexibel én extra persoonlijk.

Wij van kadoos.nl zijn ervan overtuigd dat in veel gevallen het geven van een cadeau nog waardevoller is dan het krijgen ervan. En wanneer je iets geeft, is het wel zo fijn dat het cadeau uitstraalt dat het echt ván jou en vóór jouw ontvanger is, indien gewenst met een persoonlijke boodschap.

Geef je een zakelijke attentie? Dan bieden wij de mogelijkheid om de verpakking volledig te personaliseren in de huisstijl en uitstraling van jouw bedrijf! Meer weten? Bekijk dan onze pagina over zakelijk bestellen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »