Zakelijk bestellen

Kadoos.nl is hét geschenkenplatform voor zakelijk Nederland.

We bieden gepersonaliseerde attenties, het hele jaar door en altijd in uw huisstijl!

Wilt u zakelijk bestellen? Dan bent u bij Kadoos.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het personaliseren van onze verpakking, speciaal voor bedrijven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw zakelijke attentie altijd en overal in uw eigen huisstijl en namens u geleverd wordt.

 

Gepersonaliseerde box

 

Bestelt u zakelijk? Dan kunt u tenminste rekenen op de 4 beloftes van kadoos.nl

 

Betaalbaar

Door dezelfde verpakking steeds te combineren met een andere inhoud kunnen we de kosten voor het personaliseren van uw verpakking betaalbaar houden. In samenwerking met onze designer ontwerpen we uw unieke verpakking, inclusief een bijpassende kaart, speciaal voor onze Kadoos. Heeft u eenmaal uw eigen verpakking, dan bestelt u gemakkelijk en snel per stuk uw gepersonaliseerde zakelijke attenties.

Gemakkelijk
Indien u zakelijk bestelt dan ontvangt u van ons een persoonlijk account. Met uw eigen inloggegevens kunt u snel en eenvoudig bestellen met een eenvoudige checkout. Heeft u meerdere medewerkers die attenties bestellen? Dan kunnen alle medewerkers een eigen account van ons krijgen, zo weet u precies wie wat en wanneer besteld heeft. Uiteraard ontvangt u achteraf van ons een factuur voor de verstuurde attenties.

Flexibel
Indien wij uw gepersonaliseerde verpakking hebben dan kunt u dagelijks uw zakelijke attenties per stuk bij ons bestellen. Zo heeft u voor ieder moment, thema of doelgroep een gepersonaliseerd cadeau. Indien wij uw bestelling voor 16:00 binnen hebben dan zorgen wij dat hij de volgende dag overal bezorgd is. Op deze manier kunt u dagelijks bestellen met een relevante inhoud voor elke ontvanger.

Persoonlijk
Naast dat uw attentie volledig in eigen huisstijl verpakt is, bieden we de mogelijkheid om een persoonlijk en handgeschreven kaartje mee te sturen. Tijdens het bestellen voeg je eenvoudig een persoonlijke boodschap toe voor uw ontvanger. De kaart is ook nog eens volledig in uw eigen huisstijl gedrukt!

 

Heeft uw organisatie een attentiebeleid? Kadoos.nl helpt organisaties om het attentiebeleid vorm te geven!

Wij van kadoos.nl gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe uw huidige attentiebeleid eruitziet, waar de mogelijkheden liggen en wat we hierin kunnen betekenen. We denken met u mee over de verschillende momenten om attenties te geven en de keuzes binnen uw attentie beleid.

Een goed attentiebeleid:

- Verhoogt medewerkers tevredenheid

- Verhoogt klant en relatie tevredenheid

- Bespaart tijd

- Bespaart kosten

- Brengt uw organisatie op een positieve manier onder de aandacht

 

Wel zakelijk bestellen, maar geen belang bij uw eigen verpakking?

Ook dat kan, een eigen verpakking is natuurlijk niet verplicht. Indien u zakelijk wil bestellen bij Kadoos.nl dan kunt u eenvoudig uw bedrijfsgegevens invullen en aangeven dat u namens een bedrijf bestelt. Wilt u vaker bestellen en het gemak ervaren van de bovenstaande 4 beloftes van Kadoos.nl? Maak dan eenvoudig en snel een zakelijk account aan. De volgende keer dat u bestelt zijn al uw gegevens bewaard, heeft u uw attentie in enkele klikken besteld en ontvangt u achteraf van ons een factuur.

 

Wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken, twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Klik hier om contact op te nemen

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »