Geschenk nieuwe klant
Sorteren op:

Geschenk nieuwe klant

Veel bedrijven bedanken hun nieuwe klanten tegenwoordig voor hun vertrouwen met een leuk welkomstcadeautje voor nieuwe klanten. Natuurlijk kunnen zij zelf kiezen met wie ze zaken doen en hebben na het vergelijken van al hun opties voor jou gekozen, geweldig toch? Met het geven van een cadeau aan je nieuwe klanten voelen zij zich direct bij jou thuis en blijven ze hopelijk lang tevreden met de samenwerking met jouw bedrijf. Dus, heb je net een nieuwe klant mogen verwelkomen bij jouw bedrijf en wil je jullie zakenrelatie direct goed van start laten gaan? Maak dan een positieve eerste indruk en geef ze een van onze prachtige cadeaus voor nieuwe klanten!

 

Ideeën voor cadeau nieuwe klant

Weet jij al waar je jouw nieuwe klant blij mee gaat maken? Geef een ontspannen moment cadeau met een van de luxe wellnessboxen van onder andere Dove, SPAAS en Macrovita of met een geweldig fairtrade Theepakket van Frank About Tea. Had je toch iets anders in gedachten? Maak er een feestje van en verras je nieuwe klant met een heerlijk pakket van Pineut, zoals de Pineut DIY Sangria Box Rode Wijn of een van de vele andere fantastische DIY pakketten. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Stuur onze chat een berichtje op Kadoos.nl, wij denken graag met je mee!

 

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast geschenken voor nieuwe klanten, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Heet je nieuwe klanten van harte welkom met prachtige geschenken van Kadoos!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »