Geschenk Stagiair
Sorteren op:

Geschenk Stagiair

Ga jij binnenkort afscheid nemen van een stagiair op het werk, en wil je je stagiair een mooi cadeau geven? Of misschien is zij of hij nog wel een tijdje bij jullie aan de slag maar wil je toch je waardering laten blijken met een leuk geschenk voor je stagiair. Naast gezelligheid tijdens je samenwerking, is het geven van een mooi cadeau aan je stagiair dé manier om ook als de stageperiode voorbij is een blijvende goede indruk achter te laten. Natuurlijk nog leuker als dit je stagiair ervoor laat kiezen terug te komen bij jouw bedrijf na het afronden van hun opleiding! Kan je nog wel wat hulp gebruiken met het bedenken van het ideale geschenk voor jouw stagiair? Wij hebben de leukste cadeaus voor stagiairs en stagiaires op een rijtje gezet!

 

Inspiratie cadeau’s voor stagiair

Ben je op zoek naar een gezond geschenk voor jouw stagiair? Dan gaat er niks boven een van onze heerlijke fruitboxen, tot aan de rand gevuld en altijd vers! Houdt jouw stagiair enorm van snoepen? Dan zit je altijd goed met een van onze Chocoboxen, met chocolade van bijvoorbeeld Divine Chocolate of Tony’s Chocolonely. Ook een lekkere fles wijn is een mooi cadeau voor jouw stagiair, wij hebben een prachtige selectie aan wijnboxen van onder andere Neleman. Geef je je stagiair toch liever een praktisch cadeau in plaats van iets lekkers? Veel medewerkers, zo ook stagiairs, werken tegenwoordig vanuit huis. Help ze daarom eenvoudig al hun apparatuur op te laden met Brievenbusbox Recharge.

 

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast de leukste geschenken voor je stagiair, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Veel plezier met een mooi cadeau voor je stagiair uitzoeken bij Kadoos.nl!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »