Hét platform voor al jouw zakelijke attenties!

Kadoos is jouw partner voor al je zakelijke geschenken. We bieden je alle handvatten om de relatie met jouw (potentiële) klanten en medewerkers te versterken.

Verpakking in jouw huisstijl
Handgeschreven kaartje
Naar één of meerdere adressen
Eén maandelijkse factuur voor àl je bestellingen
Ons assortiment of jouw eigen keuze
Vóór 16:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Verstuur jouw attentie met een verpakking en kaartje in je eigen huisstijl.

Verstuur jouw attentie met een verpakking en kaartje in je eigen huisstijl.

Wil je je attenties verpakken in jouw huisstijl?

Meer informatie aanvragen
Bestaande attenties

De beste attenties voor elke gelegenheid zijn voor jou uitgezocht!

De beste attenties voor elke gelegenheid zijn voor jou uitgezocht!

Bijzondere gebeurtenissen verdienen aandacht. Verjaardagen, jubilea en de geboorte van een baby. Maar ook bij ziekte of een zakelijke misser kan een persoonlijke attentie veel betekenen.

Hoe het werkt

Jouw geschenken bestellen via Kadoos.nl biedt veel gemak. Via je eigen zakelijke account is een bestelling zo gedaan. Wil je je attenties personaliseren? Kijk dan hier voor hoe je dit doet.

1.

Pick and choose

Het is gewoon een kwestie van de juiste geschenken kiezen. Laat je inspireren op ons platform voor elke gelegenheid. Het assortiment is constant in ontwikkeling zodat je je relaties altijd kunt verrassen! Heb je een eigen verpakking of kaartje ontworpen met ons? Deze staat klaar in je zakelijke account en je attenties krijgen op al jouw bestellingen automatisch jouw verpakking, volledig gefaciliteerd zonder moeite!

2.

Handgeschreven boodschap

Om jouw geschenk nog persoonlijker te maken voeg je er eenvoudig een persoonlijke boodschap aan toe. Dit doe je via de online bestelomgeving. Vervolgens maken wij er een mooie handgeschreven kaart van en voegen we deze bij het geschenk. Ook dit kan volledig in de huisstijl van je bedrijf.

3.

Zakelijk account

Bij het uitchecken creëer je een zakelijk account voor jouw bedrijf. Hiermee krijg je automatisch 5% korting op al je bestellingen en kan je in het vervolg nog sneller attenties bestellen. Houdt je niet van administratie? Wij ook niet. Selecteer de betaaloptie ‘Factuur’ en betaal al je bestellingen achteraf met een maandelijkse factuur. Wel zo makkelijk.

Op maat gemaakte attenties

Laat ons meedenken met jouw unieke attentie wensen.

Laat ons meedenken met jouw unieke attentie wensen.

Iedere gelegenheid is uniek en verdient de juiste aandacht. Heb je zelf een geschenk in gedachten dat niet in ons assortiment staat? Of wil je een volledig op maat gemaakte cadeaubox?

offerte aanvragen
Eigen attentie-platform voor jouw bedrijf

Wij creëren en faciliteren een uniek platform voor je hele bedrijf!

Wij creëren en faciliteren een uniek platform voor je hele bedrijf!

Het gemak van een platform maar wel je eigen assortiment eisen? Of een attentie-platform volledig aan willen laten passen op jouw bedrijfsprocessen én laten integreren in je systemen? Creëer dan samen met ons een jouwbedrijf.kadoos.nl platform.

Laat je adviseren

Wil je advies over hoe je attenties strategisch kunt inzetten om je bedrijfsdoelen te behalen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je attenties te automatiseren?

Laat je adviseren
  • Mijn klantrelaties te verbeteren
  • Mijn medewerkers te waarderen
  • Nieuwe klanten te vinden
  • Advies over attentiebeleid

Tarieven

Elke attentie is uniek en daarmee ook de prijs. Je betaalt al je bestellingen aan het eind van de maand met één overzichtelijke factuur. Wel zo makkelijk.

Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »