Geschenk Dag van de Ondernemer

Geschenk Dag van de Ondernemer

https://cdn.webshopapp.com/shops/259310/files/373461120/geschenk-dag-van-de-ondernemer.jpg

Geschenk Dag van de Ondernemer

Waar veel mensen voor een baas werken, kiezen ondernemers hun eigen pad en volgen daarbij hun eigen visie. Maar er is best wat moed, doorzettingsvermogen en inzicht nodig om als ondernemer aan de slag te gaan. Met de Dag van de Ondernemer, elke derde vrijdag van November, geven we ondernemers in onze omgeving een bedankje voor hun harde werk en bijdrage aan de maatschappij met een geschenk voor de Dag van de Ondernemer. Of je nou een ondernemende kennis, familielid of een lokale ondernemer een hart onder de riem wil steken, bij Kadoos zit je sowieso goed met cadeaus voor de Dag van de Ondernemer!

Ideeën cadeau Dag van de Ondernemer

Weet jij al wat je als geschenk voor de Dag van de Ondernemer zou willen geven? Ondernemers hebben het vaak erg druk en kunnen daarom goed gebruik maken van een rustig moment om helemaal te ontspannen, zoals bijvoorbeeld met onze luxe wellnessproducten van onder andere Dove, Macrovita en SPAAS. Bij het diner of een borrel gaat er maar weinig boven een glas heerlijke wijn, daarom zijn wij zelf zo gek op onze wijnboxen, met smaakvolle wijnen van over heel de wereld. Wil je jouw ondernemer juist helpen om de werkdag goed door te komen? Geef ze een extra boost tijdens hun werk met een lekkere kop koffie of thee, van merken zoals Simon Levelt, Blanco Royal en Frank About Tea.

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast geschenken voor de Dag van de Ondernemer, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Zet jouw favoriete ondernemer in het zonnetje met prachtige geschenken van Kadoos!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »