Geschenk Secretaressedag

Secretaressedag

https://cdn.webshopapp.com/shops/259310/files/363195748/kopie-van-kadoos-categroieen-banner-secretaresseda.jpg

Geschenk Secretaressedag

Er is eigenlijk niemand zo onmisbaar in jouw drukke carrière als jouw secretarieel medewerker. Wie anders zorgt ervoor dat je planning altijd perfect in elkaar zit en geen enkele afspraak wordt vergeten? Gelukkig is er een moment bij uitstek om je tevredenheid om zijn of haar harde werk te laten spreken: Secretaressedag! Van oorsprong komt deze ‘feestdag’ uit Amerika en is ondertussen ook al jaren in ons land een onvergeetbare dag. Met Secretaressedag worden secretaresses en secretarieel medewerkers in Nederland en België in het zonnetje gezet met een mooie attentie. Secretaressedag valt jaarlijks op de 3e donderdag in April. Weet jij al met wat voor een geschenk jij je waardering voor je secretaresse dit jaar mee zal uiten?

Secretaressedag cadeau ideeën!

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij een selectie gemaakt van de leukste attenties voor Secretaressedag (voor jezelf iets moois uitkiezen is natuurlijk ook leuk)! Zo hebben we bijvoorbeeld de Wellnessbox Vrouwen Gezicht Deluxe van Macrovita voor een ontspannen moment zoals in de spa. Of een heerlijke chocoladereep van de beste ingrëdienten van bijvoorbeeld Tony’s Chocolonely. Op zoek naar nog meer lekkere cadeaus voor Secretaressedag? Kijk niet verder dan de heerlijke doe-het-zelf Bonbons van Pineut. Ook hebben we smaakvolle Wijnboxes uit wijnlanden zoals Frankrijk, Italië of Zuid-Afrika of geweldige fairtrade Theepakketten met verse theebladeren in blik van Frank About Tea. Zou je nog wat suggesties kunnen gebruiken voor een geschenk voor Secretaressedag? Vraag ons gerust om hulp in de chat op onze website! We helpen je graag!

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast geschenken voor Secretaressedag, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Veel plezier met een mooi cadeau voor je secretaresse uitzoeken bij Kadoos.nl!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »