Geschenk Week van het Werkgeluk

Geschenk Week van het Werkgeluk

https://cdn.webshopapp.com/shops/259310/files/373460563/geschenk-week-van-het-werkgeluk.jpg

Geschenk Week van het Werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Om ons werkgeluk extra onder de aandacht te brengen is de laatste week van September uitgeroepen tot de Week van het Werkgeluk. In 2021 is dat van 20 – 26 september. Werkgevers door heel het land geven hun werkenemers dan een cadeautje voor de Week van het Werkgeluk. Omdat jouw werknemers zich altijd goed voor je inzetten, mag jij ze op jouw beurt ook bedanken voor hun harde werk. Je kan dat op veel manieren doen. Een complimentje, een uitje, een bonus of bijvoorbeeld een geschenk met de Week van het Werkgeluk. Spreek je waardering voor je werknemers uit met een prachtig cadeau voor de Week van het Werkgeluk!

Ideeën voor cadeaus Week van het Werkgeluk

Wat geef jij je werknemers als geschenk voor de Week van het Werkgeluk? Misschien een heerlijke dagverse fruitbox? Of bedank je ze met een luxe wellnessbox zodat ze een moment helemaal kunnen ontspannen? Wij zijn zelf ook gek op onze Wijnboxen met wijnen uit geweldige wijnstreken in onder andere Italië, Frankrijk, Chili en Zuid-Afrika. Geweldig voor een fijne borrel, zeker in combinatie met heerlijke Borrelbroden van Pineut. Kan je nog wat inspiratie gebruiken? Vraag ons wat voor geschenk voor de Week van het Werkgeluk wij graag zouden krijgen in onze chatbox op Kadoos.nl!

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast de allermooiste cadeaus voor de Week van het Werkgeluk, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Bedank je werknemers voor hun inzet met prachtige geschenken voor de Week van het Werkgeluk van Kadoos!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »