Duurzame geschenken
Sorteren op:

Duurzame geschenken

Er worden steeds meer duurzame cadeaus gegeven. Niet alleen is een duurzaam relatiegeschenk een origineel cadeau, ook laat je hiermee zien dat je waarde hecht aan het milieu. Met het geven van een duurzaam cadeau geef je jouw ontvanger niet alleen een geweldig duurzaam geschenk, je weet zelf ook zeker dat het product een goede afkomst heeft. Verder geef je ook een extra positief gevoel omdat jouw ontvanger zorgeloos kan genieten van de duurzame producten die hij of zij ontvangt. Iets mooiers dan een duurzaam cadeau is dus bijna niet voor te stellen! Zet een stapje de goede kant op en geef jouw relatie een mooi duurzaam geschenk van Kadoos.

 

Inspiratie duurzame cadeau’s

Ecoboxen van Kadoos laten jouw ontvanger genieten van geweldige duurzame geschenken, zoals een prachtige duurzame tas van Keep Leaf, aangenaam ruikende bad- en douchespulletjes van bijvoorbeeld Happy Soaps en Treatments, of fairtrade thee van Frank About Tea. Bijzonder aan Frank About Tea is dat zij direct met de theeboeren handelen en zo voor zowel de boeren als voor jou iets heel moois kunnen doen: De boeren krijgen een eerlijke vergoeding en de thee komt praktisch direct vanaf het veld in je kopje. Dat is dus lekkere thee drinken met een goed gevoel. Kan jouw ontvanger een extra beetje weerstand gebruiken, of ben je gewoon op zoek naar een buitengewoon lekker duurzaam geschenk? Dan gaat er niks boven een van onze heerlijke fruitboxen, tot aan de rand gevuld en altijd vers!

 

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast duurzame geschenken, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Natuurlijk zit je ook voor duurzame geschenken goed bij Kadoos.nl!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »