Geschenk Vrijwilliger
Sorteren op:

Geschenk Vrijwilliger

Mensen vinden iets geven vaak minstens net zo leuk als iets krijgen. Vandaar dat veel mensen zich in hun vrije tijd inzetten voor bijvoorbeeld een lokale vereniging, het ondersteunen van een organisatie waar ze achter staan, of misschien helpen ze graag een goed doel een handje. Dat is iets waar de organisaties die met vrijwilligers werken best trots op mogen zijn. Gelukkig zijn ze dat ook, en dat laten ze graag blijken met een leuk cadeautje voor hun vrijwilligers. Laat ook jouw vrijwilligers weten hoe blij je met hun inzet bent en geef een mooi geschenk aan je vrijwilligers! Nog niet helemaal zeker wat je ze zou willen geven? Wij denken graag met je mee en hebben alvast een selectie gemaakt van onze favoriete bedankjes voor vrijwilligers!

 

Inspiratie Cadeautje Vrijwilligers

Maar wat is nou een ideaal geschenk voor jouw vrijwilligers? Lekker eten smaakt altijd nog net iets beter als je het zelf hebt gemaakt! Dat is waarom wij persoonlijk zo gek zijn op doe-het-zelf producten van Pineut, bijvoorbeeld zoals die in de Borrelbox Witte Sangria & Focaccia. Weet je toevallig dat jouw vrijwilliger een zoetekauw is? Dan zijn er weinig dingen waar je hem of haar zo blij mee maakt als een van onze geweldige Chocoladepakketten met chocolade van bijvoorbeeld Divine Chocolate of Tony’s Chocolonely. Toch iets gezonders in gedachten? We hebben een grote variëteit aan heerlijke fruitboxen, tot aan de rand gevuld en altijd vers!

 

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast de mooiste geschenken voor vrijwilligers, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

 

Kadoos.nl helpt je graag jouw vrijwilligers in het zonnetje te zetten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »