Gezonde Geschenken
Sorteren op:

Gezonde geschenken

Gezonde en vitale werknemers zijn productiever, hebben meer plezier in hun werk en verzuimen minder. Veel werkgevers in Nederland stimuleren hun werknemers bijvoorbeeld om de trap te nemen in plaats van de lift, of om de auto thuis te laten en op de fiets naar het werk te komen. Maar zeker nu veel mensen thuiswerken kan het moeilijker zijn genoeg te bewegen of op andere manieren gezond bezig te blijven. Het eetpatroon van je medewerkers bepalen kan natuurlijk niet, maar je kunt ze wel een steuntje in de rug geven en stimuleren om gezonde keuzes te maken. Kadoos helpt je graag je medewerkers, familie of vrienden te verrassen met gezonde relatiegeschenken, zoals een heerlijke verse fruitbox of fairtrade theepakket van Frank About Tea.

Ideeën voor gezonde cadeaus

Wil je naast een box boordevol fruit ook nog iets anders meesturen om de ontvanger blij te maken? Geen probleem! Zo hebben we bijvoorbeeld Fruitbox Beterschap, met een fles biologisch Schulp sap, Fruitbox Sinaasappelpers om zelf sap te persen van t verse fruit, of Fruitbox Pickwick met een doosje thee. Toch nog een ander gezond geschenk in gedachten? Onze Theepakketten van Frank About Tea zijn een gezond alternatief voor koffie, met losse thee in blik en een theeknijper heb je zelf alleen nog heet water nodig! Probeer bijvoorbeeld Frank About Tea Theepakket Warm Wishes of Pleasant Journey en geniet van een smaakvolle kop verse thee wanneer jij maar wilt!

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast gezonde geschenken, vind je bij Kadoos een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte geschenk te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met unieke gepersonaliseerde geschenken, volledig voor jou gefaciliteerd zonder moeite. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Eén ding is zeker: met Kadoos aan je zijde heb jij jouw geschenken altijd goed geregeld!

Stimuleer een gezonde lifestyle met heerlijke gezonde geschenken van Kadoos.nl!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »